Site Overlay

Servis za popravku motocikala

Servis za popravku motocikala “MOTO-LINE”, Sremska Mitrovica, danas je radionica specijalizovana za popravku havarisanih motocikala. Iza ove jedinstvene radionice stoji više od 10 godina iskustva u popravci havarisanih motocikala što je svrstava u red usko specijalizovanih servisa kojih ima veoma malo na ovim prostorima. Servis vrši usluge popravke svih evropskih i japanskih marki i tipova motocikala sa akcentom stavljenim na japanske sportske motocikle. Od veoma širokog asortimana usluga, izdvajamo usluge:
 
1. ispravljanja svih vrsta ramova motocikala (aluminijumskih i čeličnih “deltabox” kao i cevastih)
2. prednjih viljuški (up-side-down i običnih teleskopskih), ispravljanje trokutova, štapova i osovine točka, zamena semeringa i ulja
3. ispravljanje točkova, felni (žičanih i običnih)
4. ispravljanje kočionih diskova
5. reparacija i varenje plastičnih delova motocikla
6. priprema za farbanje, izrada nalepnica i lakiranje motocikala
7. varenje svih vrsta metala
8. popravka rezervoara
9. popravka havarisanih motocikala po sistemu “ključ u ruke”
10. delimična ili potpuna restauracija starovremenskih motocikala (oldtimer-a)
11. mašinska izrada pojedinih komponenti motocikla
12. balansiranje moto točkova
13. tunning spoljašnjosti motocikla u skladu za zahtevima mušterije
14. redovni i periodični servisi motocikla, zamena ulja, filtera, svećica, kočionih pločica, a uskoro i kompletne mehaničarske i električarske usluge, kompjuterska dijagnostika rada elektronike motocikla kao i prodaja novih i polovnih delova, opreme i potrošnog materijala za sve tipove motocikala.
 
Servis je pored najkvalitetnijeg mehaničarskog alata opremljen najsavremenijom opremom za dijagnostiku geometrije motocikla, rama i viljuške, šablonom (kavezom) za ispravljanje karoserije (rama) motocikla, nizom hidrauličnih, mehaničkih namenskih i pneumatskih alata, hidrauličnih presa, strugova, bušilica, aparata za varenje svih vrsta materijala od plastike do aluminijuma.
Sve usluge vrše se po najvišim kriterijumima kvaliteta uz upotrebu najkvalitetnijih materijala pa zbog toga imaju adekvatnu garanciju.